Jobba som vägledare 
Är du välsignad med en medial förmåga? Kunnig att läsa och tyda Tarotkort? Vill jobba som spådam, spåman, medium eller sierska?


Hjälp våra kunder med rådgivning, tarotkort och spådom. Att jobba som spådam med eller utan tarotkort via telefon är en mycket bra kombination.


Vill du ha ett bekvämt extrajobb hemifrån där du kan tjäna pengar och få hjälpa våra medmänniskor samtidigt? Vi söker dig som har något speciellt, du som kan tyda spå, läsa tarotkort, eller har en unik gåva. Känner ett "kall" att hjälpa andra, du vet säkert med dig om det stämmer in på dig. 


Är du plikttrogen, vägledande, empatisk och har ett stort behov av att prata insikter, tarot, livet och relationer? Det är viktigt att dialogen och möjligheten att hjälpa andra är det som lockar, även om det kan vara ett bra sätt att tjäna extra pengar. Man kan tjäna bra på att jobba med spådom, men de flesta har det som en extrainkomst bredvid studier eller annat jobb. De som lyckas bra är de som är lyhörda, fokuserade och hängivna tillsammans med våra kunder.

Hur fungerar det att jobba hos Northern Tarot?


Jobbet innebär att du svarar på telefonsamtal från vår tarotlinje och guidar våra inringande kunder utifrån deras frågeställning. Vår telefonväxel kopplar samtalen anonymt hem till dig. Du sitter hemma bekvämt i din egen bostad och tar privat emot samtalen. Du är alltid 100% anonym när du jobbar på telefonlinjen. Bra ersättning 7kr/min vid samtal alla dagar. 

Vad krävs för att jobba med spådom hos oss?


Northern Tarot strävar efter att vara Sveriges bästa tarotlinjen, med din hjälp kan vi vara det. Men det innebär att vi ställer höga krav på dig, och på oss själva som arbetsgivare och dig som vägledare.


Vi söker nu för fler mediala rådgivare, spådamer, medium, sierskor, tarotläggare och andra med medial förmåga. Du behöver inte ha någon formell utbildning men ett plus om du är certifierad av något slag. Vi ser gärna att du har varit i kontakt med dina mediala förmågor under många år och är bekväm med att tillämpa dem i praktiken.

Minst 20 år gammal

Pliktrogen

Arbeta minst 10-20 tim i veckan. 
Medial eller inkännande gåva är ett plus
Genuint intresse för att vägleda andra som är behov av vägledning
Glädje för rådgivning, spådom och hjälp
Lätt för att samtala och föra samtal
Egen anställning -  Fakturerar via eget företag eller faktureringsbolag. 

Vi skriver avtal med alla vägledare.